Retro Djk – Lemezlovas esküvőre?

retrodjk.logoCsapatunk tagjaihoz az elmúlt években számos buli, esküvő, rendezvény, szülinap és egyéb felkérés érkezett az ország szinte minden pontjáról. Az elhivatott lemezlovasainknak (jelenleg 5 fő) köszönhetően több esküvőt vagy partyt is el tudunk vállalni egy napon, egy időben. Keressetek bátran, minden dátumra találunk megoldást :)

A Retro Djk csapatának alapítója Németh Attila (Dj Fidó), aki nem csak koordinálja az azonos napra eső fellépéseket, partykat esküvőket, hanem a párokkal is egyeztet, hogy minden a legnagyobb rendben legyen.

AJÁNLATOT KÉREK

Az esküvő, legyen szó szűk családi eseményről, vagy több száz fős mulatságról minden pár életében az egyik meghatározó esemény. A helyszínnek, a dekorációnak, ételeknek, kísérőajándéknak és természetesen a ruhának és a zenének is tükröznie kell a szerelmespár ízlésvilágát, és igazodnia kell anyagi lehetőségeikhez. Vannak tervek, amikhez a kezdetektől ragaszkodnak, ám bizonyos döntésekben az aktuális divat is meghatározza választásukat.

Pár évvel ezelőtt elképzelhetetlen volt, hogy egy esküvőn ne zenekar húzza a talpalávalót. Professzionális Dj szolgáltatásunk a 60-as, 70-es, 80-as, 90-es évek slágereivel, valamint Latin, Funky, RnB, Dance, Rock & Roll, Rock klasszikusaival, régi és új , napjaink kedvenceivel, zenéivel áll rendelkezésükre!

AJÁNLATOT KÉREK

2 hozzászólás érkezett Retro Djk – Lemezlovas esküvőre?

  1. Enikő szerint:

    Srácok! Alakul az oldal! Hol lehet majd fel iratkozni az oldalra?

    • adminok szerint:

      Köszönjük szépen! Sokat változik az oldal napról, napra! Hamarosan a hírlevélre is fel lehet iratkozni!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>